Klubnyheder

Generelle regler efter genåbningen af Billard Klubben

26. maj 2020, 20.22

Klubben er nu genåbnet efter corona krisen.

Det betyder ikke at alt  vil være ved det gamle. Vi bliver nødt stadig væk at efterleve de efterhånden velkendte regler for samvær, nemlig at holde afstand - at afspritte hænderne - at hoste i ærmet osv. Det vil være opsat en afspritningsstation lige inden for døren, som man SKAL benytte.


Ved bordene er der opsat 3 stationer med antibakteriel væske, som skal benyttes til af aftørre kegler, tastatur og baller.

Der vil ligeledes blive opstillet en kasse kridt, så hver enkelt spiller kan tage et stykke kridt, som det så er meningen skal være ens eget personlig kridt. Det vil sige, at man ikke længere kan/skal deles om kridtet.  Kridtet skal betragtes som ens eget.


Der er også ophængt specifikke retningslinjer på opslagstavlen for rengøring af borde, kegler m.m. Vi opfordrer til at man gøre sig bekendt med disse retningslinjer samt at man følger dem nøje.
 

Udover disse tiltag opfordres man til at passe på selv og hinanden. Giv gerne hinanden venlig reminder, hvis nogle skulle få brug for det i "kampens hede". 

Klubnyheder